Svake godine, na kraju natjecateljske sezone, AKK Zanatlija nagrađuje svoje vozačice i vozače za postignute rezultate. Ovogodišnje svečano proglašenje najboljih vozača kluba i prvenstva kluba održano je 07.01.2017. u dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Najboljim vozačima kluba 2016. proglašeni su Sven Gorup, Marko Cavor i Krešo Merlić. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Dalila Delimehić, a pehar za najboljeg juniora pripao je Antoniu Hernautu. Posebno vesele priznanja za najbolje karting vozače jer su dobitnici naši najmlađi vozači Jan Pokos te Luka i Lovro Karanović.

Za najboljeg vozača klupskog prvenstva tradicionalno se dodjeljuje prijelazni pehar Drage Merlića koji nakon trećeg uzastopnog osvajanja prelazi u trajno vlasništvo. Ovog puta je svoje ime na njemu ugravirao Krešo Merlić. Na drugom mjestu klupskog prvenstva je Marko Cavor, a treći je Filip Agić, prošlogodišnji osvajač prijelaznog pehara. Najbolja vozačica je Dalila Delimehić, a Sanda Tolić je na drugom mjestu. Prvo mjesto među juniorima pripalo je Dariu Merliću, a viceprvak je Danijel Radovanić.

Ovom prilikom su dodijeljena i tri posebna priznanja, a dobitnici su Domagoj Pereković za promociju kluba na međunarodnim natjecanjima u autosportu, Jan Pokos za promociju kluba na međunarodnim karting natjecanjima i Sanda Tolić kao najaktivniji klupski sudac u 2016. godini.

Uz večeru, gitaru i pjesmu proslavili smo ostvarene prošlogodišnje klupske uspjehe, a već sljedećeg jutra krenuli u pripremu strategije za novu sezonu jer su nam ostvareni dobri rezultati najveći motiv za nove sportske dane koji su pred nama.