I ove godine je vrući asfalt i bezgranično gostoprimstvo Dugog Sela privukao mnogobrojne zaljubljenike autosporta. Prva utrka Ocjensko- spretnosnih vožnji ove sezone je na startnu listu prošle nedjelje upisala čak 42 vozača i vozačica, što se nije dogodilo već dugi niz godina.

Boje AKK „Zanatlije“ branilo je 7 vozača i 2 vozačice. Sunčan, proljetni dan, mnogobrojna publika i odlična organizacija, već su od samog jutra obećavali još jedno izvrsno druženje.

Naši vozači su, kao i uvijek, pokazali zašto smo jednostavno najbolji i tko su pravi majstori popularnog čunjiranja. Svojim majstorskim, točnim i vrlo brzim vožnjama doveli su klub na visoko na 2. mjesto u PH i odlično otvorili sezonu ove discipline.

Htjeli bismo pohvaliti i zahvaliti našim mnogobrojnim navijačima koji su srčano i zdušno bodrili svakog vozača i vozačicu te im time davali dodatni vjetar u leđa. Tako su ujedno pokazali i što je pravo sportsko navijanje.

Također bi željeli pohvaliti našu Sandu Tolić koja je prvi put sudjelovala kao vozačica i lavovski se borila u ženskoj kategoriji. Vjerujemo da će već na slijedećoj utrci njene vožnje promijeniti poredak u ženskom plasmanu. Što se tiče juniora, najmlađi vozač u generaciji nepobjedivih Merlića svojim vožnjama pokazuje da „jabuka ne pada daleko od stabla“ i da će vrlo brzo postati jedan od najboljih.

Hvala Dugom Selu i vidimo se već iduću nedjelju na popularnoj Kockici!

Rezultati:

Cavor Marko

2. mjesto PH

1. mjesto PSL

Merlić Krešo

3. mjesto PH

2. mjesto PSL

Sekula Alen

3. mjesto PSL

Merlić Dario

3. mjesto PH Juniori

3. mjesto PSL Juniori

3. mjesto Challenge

Delimehić Dalila

1. mjesto PH

1. mjesto PSL

 

Rezultati po klasama:

KLASA 1 PH

Cavor Marko 1. mjesto

Merlić Krešo 2. mjesto

Sekula Alen 4. mjesto

Agić Filip 7. mjesto

Delimehić Dalila 9. mjesto

Merlić Dario 10. mjesto

KLASA 3 PH

Rostohar Ivan 4. mjesto